Hurma Topları

Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 25 adet hurma
  • 1 yemek kaşığı dolusu hindistan cevizi yağı
  • 1 yemek kaşığı kakao

Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaları çekirdeği çıkarılır. (hurmalarınız sertse 30 dk sıcak suda bekletin yoğurması daha kolay).
  2. İçine geri kalan gereçleri ekleyip yoğuruyoruz.
  3. 1 saat dolapta bekletiyoruz ki yuvarlaması daha kolay olsun.
  4. Yuvarladığımız topları servis tabağına koyuyoruz .
  5. Üzerine kakao yahut hindistan cevizi fıstık üzere eserlerle süsleyebilirsiniz.

Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Karnabahar
Evde Cevizli Baklava
Kırmızı Pancar Salatası
Sıvı Yağlı, Maden Sulu, Kıymalı, Susamlı Börek
Çiçek Kurabiye
Brokoli Çorbası
Hdabla | © 2024 |