Burçak Kurabi

Burçak Kurabi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un
  • Yarım çay bardağı fındık
  • Yarım çay bardağı ceviz
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
  • 2 yemek kaşığı yulaf

Burçak Kurabi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri karıştırıp yoğuruyoruz.
  2. İsterseniz yer fıstığı kullanabilirisiniz.
  3. Un yerine de yulaf unu tercih edebilirsiniz.
  4. Yoğurduktan sonra modül parça top formu veriyoruz.
  5. Tepsiye dizince bardak ile hafif bastırıyoruz.
  6. 180° fırında 8-10 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun🫰.

Burçak Kurabi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kağıt Kebabı
Antep Fıstıklı Bol Soslu Islak Kek
Tahinli Ve Bademli Un Helvası
Zeytinyağlı, Pirinçli Yeşil Elma Dolması
Fırında Karnabahar Kızartma
Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |