Fırında Izgara Tadında But Tarifi

Fırında Izgara Tadında But Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet kalçalı but
  • 8-10 adet çarliston biber
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Sarımsak
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Fırında Izgara Tadında But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle butları derisinden ayıralım.
  2. Daha sonra geniş bir kabın içerisine yoğurt, salça ,pul biber, karabiber, kekik ,sarımsak ve sıvı yağı ekleyelim hoş bir sos hazırlayalım.
  3. Son olarak butları ve biberleri içine ekleyip düzgünce soslayalım .
  4. Yarım saat dinlendikten sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim .
  5. Üzzeri açık formda 200 derecelik fırında yavaş yavaş üzeri nar üzere kızarana dek pişirelim, lezzeti şahane yemeğimiz servise hazır yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun🌹.

Fırında Izgara Tadında But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Tavuk
4 Bezeli Yeni Nesil Baklava Tarifi
Hamburger Ekmeği
Puf Puf Elmalı Pankek
Borcam Pastası
Demleme Usulü Erişte Makarna
Hdabla | © 2025 |