Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze

Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet közlenmiş patlıcan
  • 1,5 yemek kaşığı labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 250-300 gram süzme yoğurt
  • 1 avuç irice kıyılmış ceviz içi
  • 3 diş ezilmiş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Közlediğiniz patlıcanı küçük küçük doğrayın.
  2. Yoğurt, labne ,tahin,zeytinyağı,sarımsak,tuz ve cevizi bir tabakta karıştırın.
  3. Üzerine patlıcanları ekleyip harmanlayın. Hepsi bu afiyet olsun.

Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Fındıklı Tuzlu Kurabiye
Spoonfull (Kaşık Tatlısı)
Limonlu Ve Bademli Kek – Limon Sosu, Yaban Mersini Ve Nane İle Süslenmiş
En Basitinden Profiterol
Ispanaklı En Kolay Börek
Patates Pastası
Hdabla | © 2025 |