Pratik Midye Böreği

Pratik Midye Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 100 gram tereyağ

İçi için;

  • 200 gram beyaz peynir
  • Maydanoz

Pratik Midye Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 tane milföy hamurunu yan yana olacak biçimde birleştirerek merdane yardımıyla açalım.
  2. Erittiğimiz tereyağından üzerine yayıp yuvarlayalım.
  3. Diğer hamurlara da tıpkı süreci yapıp bir saat dinlendirmek üzere hamurları buzluğa atalım.
  4. Peyniri ezip akabinde doğradığımız maydanozlarla karıştıralım.
  5. Dinlenmiş olan hamurlarımızı buzluktan alıp, yuvarlak halkalar olarak keselim.
  6. Bu yuvarlak dilimleri elimizle hafif açıp içine harcımızı koyarak tek bir taraftan katlayarak kapatıp elimizle kenarları güzelce kapatalım.
  7. Tüm hamurlara birebir süreci tekrarlayalım.
  8. Bu tanımda böreğimizin üstüne yumurta sürmeden fırına veriyoruz.
  9. 200 derecede güzelce kızarana kadar pişiriyoruz.

Pratik Midye Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahve Yanı Atıştırmalığı (Videolu)
Susamlı Revani Tatlısı
Balkabaklı Çikolatalı Çörekler
Browni Kurabiye (Pratik Ve Enfes)
Konya Usulü Höşmerim
Akşam Yemeğim
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet