Fırında Palamut

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük palamut
  • 1 büyük patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber ya da kırmızı toz biber
  • Biraz sıvı yağ

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutlar temizlenir ve fırın tepsisine dizilir.
  2. Patatesler ve soğanlar yuvarlet kesilir ve dizilir.
  3. Her şeyin üstüne yağ gezdirilir ve baharatlanır.
  4. 35 dk alt üst ayarda fırına 200 derecede gönderilir.
    (ben yanına karpuz turp kestim ve kolay marul salatası yaptım).

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gırık
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tablacı Lahmacunu (Kıymasız Lahmacun, Vegan Lahmacun)
Bomba Kabak Helvası
Orjinal Kavala Kurabiyesi (Glutensiz)
Pizza Tadında Börek
Diyet Sebze
Kakuleli Muskatlı İç Pilav
Hdabla | © 2024 |