Etli Pirinç Pilavı

Etli Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yağsız dana eti
  • 2 kase pirinç
  • 1 su bardağı şehriye
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz
  • Sıcak su yada et suyu

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimi düdüklüde bi yarım saat kadar haşladım.
  2. Daha sonra döküm tenceremi ocaga aldım.
  3. Yağı ve şehriyeli pişirmeye bıraktım.
  4. Daha sonra pirinçi ekleyerek karıştırdım.
  5. Sonrasında halanmış eti ek ettim tuzunu ve eti haşladığım suyu ek ederek pişmeye bıraktım. Çok lezzetli oldu iftarlık hoş bi fikir. Tadı nefis oldu iftara yapabilirsiniz🤗.

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Katı Yağsız Kıyır Kıyır Üzümlü Anne Kurabiyesi
Tam Kıvamında Anne Keki
Tek Kişilik Lemon Bowl – Limonlu Kase Tatlısı
İki Renkli Pufuduk Muffin Kek
Fırında Kuzu Etli Mantar Tava
Magnolia
Hdabla | © 2025 |