Yumurta Kapama

Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Nane
  • Pul biber
  • Toz biber
  • İsterseniz tuz

Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurtalarımızı haşlıyoruz, daha sonra ortadan ikiye bölüyoruz.
  2. Tereyağımızı tavaya alıp yeterlice eritiyoruz .
  3. Daha sonra baharatlarımızı ekleyip biraz kavuruyoruz .
  4. Yumurtaları tavaya dizip altlı üstlü çevirdikten sonra ocağı kapatıp yemeye hazır hale getiriyoruz şimdiden afiyet olsun. ☺️.

Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zerdeçallı Nohutlu Pilav
Dereotlu Susamlı Lokmalık Kurabiye
Sultani Reçeli (İzmir Üzümünden Reçel)
Su Böreği Tadında Yufka Böreği
Susamlı Kurabiye
Zeytin Ezmeli Poğaça
Hdabla | © 2025 |