Baget Ekmek

Baget Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 350 ml ılık su
  • 1 paket kuru maya
  • 500 gram un
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı yoğurt

Baget Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru mayayı ılık suda eritiyoruz.
  2. Hazırladığımız unun içine tuzu ekliyoruz.
  3. Kuru mayayı ekleyip yoğuruyoruz.
  4. Hamur ne kadar cıvık olursa o kadar yumuşacık olur.
  5. 1 saat dinlendiriyoruz mayalanması için.
  6. Elinizi unlayarak bezeler halinde 8 adet küçük hamur elde ediyoruz.
  7. Yağlı kağıdın üzerine ekmek formunu getirerek çırpılmış yoğurt sürüyoruz.
  8. Bıçakla uzun kesik yapıp öncesinden 220 derece ısınmış fırına 25 dk da pişiriyoruz.

Baget Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Oturtma (Patatesi Kızartmıyoruz Çok Pratik)
En Kolayından Yaş Pasta
Et Sote
Elmalı Rulo
Kolay Çi Börek
Çaylı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet