Kolay Güllaç

Kolay Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç

Şerbet için;

  • 2 litre süt
  • 2 su bardağı şeker

Arasına;

  • 1 çay bardağı ceviz

Kolay Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü ve şekeri ılık olacak halde pişirin.
  2. Güllaçları her katına gelecek biçimde ıslatın, üç katta bir ceviz serpin, dolapta 1 saat dinlendirin.

Kolay Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sahur Sofram
İkinci Gün İftar Yemeği
San Sebastian (Damakta Kalan Lezzet)
Çıtır Çıtır Bayram Baklavası
Lahana Sarması
Mardin Usulü Kuru Dolma Ve Yaprak Sarma
Hdabla | © 2025 |