Süzük

Süzük Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • Çok az tuz

Üzerine;

  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 çorba kaşığı kavrulmuş susam
  • 4-5 çorba kaşığı sızma zeytinyağ

Süzük Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süzme yoğurda damak zevkinize nazaran tuz ekleyip karıştırın. Servis tabağına alıp, ortasını hafif çukurlaştırın.
  2. Üzerine sumak, kimyon, kekik ve susam serpin. Zeytinyağını gezdirin. Mezemiz hazır. Sıcak pide ile nefis oluyor.

Süzük Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayalı Poğaça
Yumuşacık Peynirli Dereotlu Poğaça
Çikolata Parçacıklı Cookkie
Erişteli Avunya Mantısı
Yer Elma Mezesi
Mozaik Kek (Hafif Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |