Süzük

Süzük Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • Çok az tuz

Üzerine;

  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 çorba kaşığı kavrulmuş susam
  • 4-5 çorba kaşığı sızma zeytinyağ

Süzük Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süzme yoğurda damak zevkinize nazaran tuz ekleyip karıştırın. Servis tabağına alıp, ortasını hafif çukurlaştırın.
  2. Üzerine sumak, kimyon, kekik ve susam serpin. Zeytinyağını gezdirin. Mezemiz hazır. Sıcak pide ile nefis oluyor.

Süzük Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ton Balıklı Salata
Enfes Makarna Tarifi
Pasta Görünümlü İrmik Helvası (Muhallebili)
Portakallı Çatlak Kurabiye
Soğuk Baklava
Kıymalı Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet