Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk kanat but karışık
  • 2 orta uzunluk patates

Sos için:

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım çay kaşığı top kekik
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 3 diş sarımsak (ezilmiş)
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı limon
  • 1 yemek kaşığı sirke

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sos için olan materyaller bir kapta karıştırılır.
  2. Kanatlar-butlar ve elma dilim patatesler uygun kapta soslanir. Tepsiye dizilir.
  3. 190 derecede alt üst fansiz ayarda tavuklar pişene kadar pişirilir.
  4. Her fırın farklı olduğu için süreyi takip edin. Sıcak sıcak servis edilir.

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orijinal Hamsiköy Sütlacı
Sırrı Sosunda Çıtır Çıtır Sosyete Mantısı
Tahin Pekmezli Muhallebi
Fırında İncik (Şef Usulü) Sadece 3 Malzeme İle
Yaprak Et
Pesto Soslu Makarna (Restorant Usulü)
Hdabla | © 2025 |