Fasulye Turşusundan Kavurma

Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kuru soğan
- 1-2 kase fasulye turşusu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 10 çay kaşığı pul biber
- 1 adet küp şeker
Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulye turşusunu kevgirle sudan geçirin ikiye kesin.
- Soğanı julyen kesin tavaya alın yağları ve küp şekeri ekleyin.
- Soğan karamelize olana kadar kavurun,fasulyeyi ekleyin baharatları atın 5-6 dk kavurun.
- Sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
- Tuz eklemiyoruz turşunun tuzu kâfi olacaktır.
Fasulye Turşusundan Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


