Karabuğday Kısır

Karabuğday Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı karabuğday
  • 3 kısım taze soğan
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Zeytinyağ
  • 3 adet salatalık
  • 2 adet domates
  • Limon
  • Tuz
  • Nar ekşisi

Karabuğday Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karabuğdayları birkaç saat limonlu suda bekletin.
  2. Ardından yıkayın ve haşlayın.
  3. Kuru soğanı doğrayın ve salça ile kavurun.
  4. Haşlanmış karabuğday ile salçalı soğanı birleştirin.
  5. Salatalık domates ve taze soğanları doğrayıp ek edin.
  6. Tuz, limon, zeytinyağ ve nar ekşisi ekleyip güzelce karıştırın.
  7. Üzerini maydanoz ve dereotu ile süsleyin.

Karabuğday Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Yemeği Menüsü
Meyveli Borcam Pastası
Pişmeyen Dubai Çikolatalı Cheesecake
Tavuklu Milföy Çanağı
Mayasiz Yumuşacık Poğaça
Kuru Kayısı Reçeli (Detaylarıyla)
Hdabla | © 2025 |