Bal Kabaklı Kaşık Mama

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim bal kabağı
  • 2 yemek kaşığı yulaf (bebe irmiği ,pirinç unu, yulaf unu da kullanabilirsiniz)
  • 2 adet bebe bisküvi
  • 1 çay bardağı su

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bal kal kabağını haşlıyoruz.
  2. Haşlandıktan sonra kapa alıp çattala eziyoruz.
  3. Bebe bisküvisini katıyoruz.
  4. Ardından yulaf lapasını yapıyoruz.
  5. Piştikten sonra onuda kaba alıp karıştırıyoruz.
  6. Yemeğe hazır istersenız kavanoza katıp gün içerisinde yedirebilirsiniz dışarda çok pratik oluyor minişlere afiyet olsun😊.

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Poğaça
Hamsi Tava
Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup)
Mantı Salatası
Kremalı Salçalı Makarna
Tost Ekmeğinden Kahvaltılık Pizza (Videolu)
Hdabla | © 2025 |