Tiramisu

Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 20 adet kedi lisanı bisküvi

Islatmak için;

  • 250 ml sıcak su
  • 2 yemek kaşığı granül kahve

Kreması için;

  • 4 yumurta sarısı
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 250 gram labne
  • 200 ml krema ( yağlı)
  • 1 paket vanilin

Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kahveyi hazırlayın ılısın.
  2. Yumurta sarısını ve şekeri rengi açılana kadar çırpın açıldıktan sonra 7-8 dk benmari adabı pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  3. Ayrı bir kapta krema ve labneyi katılaşana kadar çırpıyoruz.
  4. En son yumurtalı karşım ile labneli karşımı birleştiriyoruz spatula ile havasını söndürmeden karıştırın kremanız hazır🤤.
  5. Kedi dilimi kahveyle ıslatıp diziyoruz üstüne kremayı isterseniz orta kata da kakao dökebilirsiniz damak zevkinize nazaran ✨
  6. 6 saat yahut daha fazla dolapta bekletin bekledikçe daha hoş oluyor ve yumurta kokusu yok rahatlıkla yapabilirsiniz 🥰 afiyet olsun.

Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Oturtma (Ocakta)
Dolgulu Köfte
Etsiz Çiğ Köfte (Acısız)
Tavuk Suyuna Mercimek Çorbası
Patatesli Tavuk Kanat
Mercimek Köftesi
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found