Lotus Cheesecake

Lotus Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Tabanı için;

  • 3 lü paket burçak bisküvi
  • 70 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı ceviz (isteğe bağlı)

Kreması için;

  • 1000 gr quark
  • 3 adet yumurta
  • 200 gram sıvı krema
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilyalı puding tozu

Üzerinin sosu için;

  • Lotus kreması

Lotus Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri rondadan geçirelim.
  2. Tereyağını eritip üzerine dökelim pişireceğimiz kalıbın tabanına serip düzgünce bastıralım.
  3. Quark ve kremayı derin bir kaba alalım pürüzsüz hale gelene kadar karıştıralım yumurtaları da ekleyip güzelce çırpalım.
  4. Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım.
  5. Bisküvilerin üzerine dökelim evvelce ısıtılmış fırında 170 derecede yaklaşık 1 saat pişirelim.
  6. Lotus kremasını sıcak su ile eritelim ,fırından çıkan cheescake üzerine dökelim en az 4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Püf noktaları : pişirirken fırının tabanına kesinlikle ısıya güçlü bir kapta su koyalım ki pişirme kademesinde kekimiz çatlamasın.

Kalıbın dış tarafına alımınıumfolie saralım pişirme esnasında kenarları yanmasın.

Lotus Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vucuttaki Toksin Ve Zehirkeri Atan Pancar Kürü
Mısır Gevrekli Kurabiye
Fırında Sebzeli Tavuk But
Yumurtasız Şekersiz Unsuz Cookie
Vişne Dolgulu Çikolatalı Kup (Videolu)
Patatesli Tuzlu Kek
Hdabla | © 2025 |