Pancar Tarator

Pancar Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 şeker pancarı
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 kepçe dolusu yoğurt (suyunu süzdürerek kullanın )
  • Yarım çay bardağı mayonez
  • 3 diş sarımsak

Süslemek için ;

  • Portakal ve ceviz

Pancar Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabuklarını soyduğumuz pancar ve havuçları rendeleyip iki yemek kaşığı yağ ile soteliyoruz.
  2. Havuç ve pancarlar solunca altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Bu sırada bir bez torbasında suyunu süzdürdüğümüz yoğurda, mayonez, sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırıp pancar ve havucu ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Ben portakalı halka halka kesip taratoru üstüne koyup servis yapıyorum ,dilerseniz tabi küçük kaselerde yapabilirsiniz.

Pancar Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vişneli Cheesecake
Evde Köfte Ekmek Tarifi (Gurmelerin Damağını Çatlatmalık)
Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tarifi
Meşhur Çörek (Videolu)
Kilis Tava Veya Tepsi Kebabı
Damla Çikolatalı Cevizli Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet