Adıyaman Besni Tavası

Adıyaman Besni Tavası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet patlıcan
  • 5 adet domates
  • 4 adet sivri biber ️
  • 2 baş sarımsak
  • 1,5 çay bardağı sıvıyağ
  • Kemikli et yada kuş başı
  • Tuz
  • İsteğe nazaran iç yağı

Adıyaman Besni Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak sebzelerimizi tepsiye yemeklik olarak küp küp doğrayalım .
  2. Üzerine etlerimizi dizip sıvı yağ tepside gezdirip tuzumuzu isteğe nazaran ayarlayın.
  3. 180c evvelden ısıtılmış fırına koyup orta ara karıştırarak 2 saat suyunu çekene kadar pişirelim afiyet olsun 🙏.

Adıyaman Besni Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Islak Kek
Etli Lahana Sarma Tarifi – Pratik Ve Lezzetli! (Videolu)
Çıtır Kol Böreği
Mercimek Çorbası
Krep Bohça
Eksi Mayalı Ekmek
Hdabla | © 2025 |