Ebe Gümeci Kavurması

Ebe Gümeci Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 bağ ebe gümeci ( istediğiniz kadar)
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi

Ebe Gümeci Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ebe gümeçlerini temizleyelim.
  2. Yapraklarını ve taze kısımlarını ayıralım. Yıkayalım.
  3. Soğanı ince ince doğrayalım.
  4. Zeytinyağını tavaya alalım soğanı kavuralım.
  5. Ebe gümecinide ek edip kavuralım.
  6. Pişmesine yakın baharatları ve tuzu ek edelim.
  7. Yumuşayıncaya kadar kavuralım.

Ebe Gümeci Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Ve Otlu Pişi
Orijinal Pastane Supanglesi
Sebzeli Bulgur Pilavı
Yumurtalı Fasülye Kavurması
Tavuklu Şehriye Çorbası (Videolu)
Vitaminli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |