Ebe Gümeci Kavurması

Ebe Gümeci Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 3 bağ ebe gümeci ( istediğiniz kadar)
- 1 adet kuru soğan
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
Ebe Gümeci Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ebe gümeçlerini temizleyelim.
- Yapraklarını ve taze kısımlarını ayıralım. Yıkayalım.
- Soğanı ince ince doğrayalım.
- Zeytinyağını tavaya alalım soğanı kavuralım.
- Ebe gümecinide ek edip kavuralım.
- Pişmesine yakın baharatları ve tuzu ek edelim.
- Yumuşayıncaya kadar kavuralım.
Ebe Gümeci Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
