Pratik Elmalı Rulo Pasta

Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Pandispanya harcı;
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1.5 su bardağı un
İç harcı için;
- 3 adet elma
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay bardağı toz şeker
Kreması için;
- 1 paket krem şanti
Süslemek için;
- Ceviz
Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle iç harcımızdan başlayalım elmalarımızı soyup rendeleyelim ,bir çay bardağı toz şeker ,1 tatlı kaşığı tarçın koyalım ocağa alalım .
- Piştikten sonra ocaktan alın, soğumaya bırakın.
- Ardından kekimize geçelim öncelik yumurtamızı şekerimizle birlikte hoş bir biçimde çırpıyoruz.
- Sonra kabartma tozumuzu ve unumuzu ekledikten sonra tekrar karıştıralım yağlı kağıt koyduğumuz tepsimize boşaltalım her tarafa eşit gelecek biçimde yayalım.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırınınızı atalım 10 dakika pişirdikten sonra fırından alalım kekimiz soğuduktan sonra hazırladığımız harcı içine yayalım.
- Sonra rulo formunda saralım ,ardından hazırladığımız krem şantimizi üstüne döküp etrafını hepsini kaplayalım .
- Cevizle süsleyip servise hazır edelim herkese afiyet olsun😊.
Pratik Elmalı Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








