Latte Pasta

Latte Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için ;

  • 4 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilin
  • 2 yemek kaşığı labne
  • 2 paket yulaflı bisküvi

Islatmak için;

  • 1 su bardağı su ya da süt
  • 1 yemek kaşığı granül kahve
  • 1 tatlı kaşığı şeker

Üst ganaj için;

  • 200 gram yağılı krema
  • 120 gram beyaz çikolata

Latte Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Labne ve vanilin hariç materyalleri tencereye koyun ve kaynayana kadar pişirin.
  2. Piştikten sonra altını kapatın ve vanilin ekleyin.
  3. Kremanın üzerine değecek formda buzdolabı poşeti ya da streç kapatın kabuklanma olmasın üstünde.
  4. Daha sonra soğumaya bırakalım daha çabuk soğutmak istiyorsanız altı su dolu bir kaba tencereyi oturtup soğutabilirsiniz.
  5. Sonra 2 yemek kaşığı labne ile pürüzsüz olana kadar çırpalım.
  6. Kahve tadı ağır olmasını isterseniz kremasına sıcakken 1 yemek kaşığı granül kahve ekleyin.
  7. Kremayı ısıtın. İçine çikolataları ekleyip pürüzsüz olana kadar karıştırın.
  8. Yarım saat 40 dakika kadar dolapta soğutun sonrasında en son katmana dökün.
  9. Süslemek için fındık çikolata sosu kullandım. Afiyet olsun 🌺.

Latte Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Spoonful ( Kaşık Tatlısı, Kolay Tatlı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeker Pare (Herkesin Tarifini İstediği)
Yaş Haşhaşlı Kurabiye
Ispanaklı Mini Gül Börek İkramlık
Kalburabastı
Çiğ Köfte
Cevizli Elmalı Turta
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet