Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması

Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 60 gram eritilmiş beyaz çikolata

Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, şeker, yumurta sarısı, nişasta ve un bir tencereye alınır. Karıştırılarak pişirilir.
  2. Kıvam aldıktan sonra vanilya ve tereyağı ek edilir.
  3. Kaynadıktan sonra ocaktan alınan kremaya son olarak eritilmiş olan beyaz çikolata eklenir.
  4. Çırpma teli ile çırpılır, akabinde soğumaya bırakılır.

Bu kremayı çeşitli pasta ve tatlılarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Deneyen herkese afiyet olsun.

Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ankara Tava
Dereotlu Labneli Poğaça (Mayasız)
Çilekli Magnolia
Pastane Tadında Kıyır Kıyır Tuzlu Kuru Pasta (Yapımı Çok Basit)
Enginar Çorbası
Supangle (Pastane Usulü )
Hdabla | © 2025 |