Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

Alt katman için;

  • 1 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • Yarım limon suyu

Üst katman için;

  • 2 yemek kaşığı labne (süzme yoğurt da olabilir ben labne kullandım )
  • 2 yemek kaşığı süzme bal
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu

Üzeri için;

  • Limon dilimleri ve limon kabuğu rendesi

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle süt ,yulaf ve limon suyunu pişirelim ,soğumaya bırakalım .
  2. Daha sonra labne ,bal,limon suyu ve chia tohumunu karıştıralım.
  3. Sırasıyla yulaf lapasını bir kaseye ekleyelim, daha sonra labneli karışımı üzerine ekleyelim.
  4. Üzeri için limon kabuğu rendeleyelim.
  5. O kadar hoş sağlıklı ve fresh bir tanım oldu ki bilhassa yazın soğuk soğuk güzel masraf diye düşünüyorum.
  6. Ben bir gece buzdolabında beklettim lakin siz 3-4 saatte bekletebilirsiniz. Afiyet olsun.

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmaniye Kurabiye
Limonlu Çatlak Kurabiye
Mantar Salatası
Kayseri Yağlaması
Topalak (Tarhana Köfteli Çorba)
Çatal Kurabiye
Hdabla | © 2025 |