Glutensiz Muhallebi

Glutensiz Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağından bir parmak eksik nişasta
  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı şeker

Glutensiz Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için şeker ve nişastayı tencerenin içinde bir hoş karıştırıyoruz, toz haline gelene kadar.
  2. 1 litre sütü ek ediyoruz, kaynayana kadar hiç bırakmadan karıştırıyoruz.
  3. Kaynayınca 1 dakika daha kaynamasını bekleyip altını kapatıyoruz, muhallebimiz hazır afiyet olsun.

Glutensiz Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tavuk Çorbası
Lokum Et Kavurma
Pratik Pare (Şeker Parenin En Kolayı)
Köfte (Buzluk İçin)
Yoğurtlu Orman Kebabı
Pırasa Diblesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet