Bezelye Yemeği

Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet soğan
  • 2 modül tavuk göğsü
  • 1 kase bezelye
  • 2 adet havuç
  • 3-4 küçük patates
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Nane

Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları başka bi tavada pişirelim hafif kızarınca altını kapatalım.
  2. Geniş bir tencerede sıvıyağda soğanları kavuralım.
  3. Üzerine salça ekleyip güzelce kavurduktan sonra patates havuç ekleyip 5 dk kadar da o denli kavuralım.
  4. Ardından bezelye ve tavukları ekleyelim.
  5. En son 2 bardak kadar su ve baharatları ekleyip üzerlerine ek edelim.
  6. Patates ve havuçlar yumuşadığında pişmiştir afiyet olsun.

Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Susamlı Kurabiye
Mayalı Poğaça
Köz Biberli Domates Sos (Kahvaltılık Sos)
Garanti Tarif Şekerpare
Fıstıkpare
Pratik 2 Malzemeli Kayısı Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet