Katmer

Katmer Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yufka
  • 4-5 yemek kaşığı toz şeker
  • 5-6 yemek kaşığı toz fıstık
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı kaymak

Katmer Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı açalım. Üzerine erittiğimiz tereyağını sürelim. Sırasıyla fıstık, toz şeker ve kaymağı koyalım.
  2. Kare biçimine gelecek halde yufkayı kapatalım.
  3. Yağ erittiğimiz bir tavada iki tarafını da çevirerek pişirelim. Üzerine fıstık serperek servis edelim.

Katmer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Güzel Oluyor)
Kahveli Bisküvi
Portakal Kabuğu Reçeli
Akşam Yemeği Menüsü
Şeker Hamurlu Butik Kurabiye
Tavuklu Krep Bohça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet