Katmer

Katmer Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yufka
  • 4-5 yemek kaşığı toz şeker
  • 5-6 yemek kaşığı toz fıstık
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı kaymak

Katmer Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı açalım. Üzerine erittiğimiz tereyağını sürelim. Sırasıyla fıstık, toz şeker ve kaymağı koyalım.
  2. Kare biçimine gelecek halde yufkayı kapatalım.
  3. Yağ erittiğimiz bir tavada iki tarafını da çevirerek pişirelim. Üzerine fıstık serperek servis edelim.

Katmer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Ton Balıklı Rulo
Tavuk Dürüm (Efsane Lezzet)
2 Kişilik Hanımağa Çorbası
Lazanya tarifi
Kereviz Çorbası
Hellim Peynirli Ilık Salatası
Hdabla | © 2025 |