Bol Soslu Pasta

Bol Soslu Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • ️4 adet yumurta
  • ️3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker
  • ️1 paket vanilya
  • ️1 paket kabartma tozu
  • ️1 su bardağı un

Islatmak için;

  • ️2 su bardağı soğuk süt

Krema için;

  • ️1 litre süt
  • ️3 yemek kaşığı un
  • ️2 yemek kaşığı nişasta
  • ️3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker
  • ️1 paket vanilya
  • ️1 paket kremşanti

Bol Soslu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Keki için yumurta ve toz şekeri köpürene kadar çırpacağım.
  2. Kalan materyalleri ekleyip çarptıktan sonra yağladığımız borcam ya da tepsiye alıp evvelce ısınmış 180 derecede fırında 15 dk pişmeye bırakalım.
  3. Krema için vanilya ve kremşanti hariç öbür materyalleri kıvam alana kadar pişirelim.
  4. Kıvam aldıktan sonra kremşanti ve vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım.
  5. Üzerine temas edecek halde streç kapatıp soğumaya bırakalım.
  6. Sıcağı çıkan kekimizi sütle ıslatalım. Soğuyan kremayı üzerine dökelim.
  7. Bolca hindistan cevizi serpip dilediğiniz halde süsleme yapabilirsiniz.Deneyecek olanlara afiyet olsun. ❤️.

Bol Soslu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhteşem Şehriye Salatası
Kolay Pastacı Kreması Tarifi
Cevizli İrmik Helvası
Lokanta Usulü Soğan Mezesi
Patates Püreli Köfte
Elmalı Rulo Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet