Kış Çorbası

Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 200 g ıspanak
- 1 adet büyük uzunluk havuç
- 1 adet kapya biber
- 1 tane soğan
- 70 g tereyağı
- 2 litre su
- Tuz
- Kırmızı biber
Terbiyesi için;
- 1 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanı ve biberi küçük küçük doğrayalım.
- Tereyağı ile kavuralım, havucu rendeleyelim ve ıspanağıda küçük doğrayalım (ben buzluktan kullandım) onlarıda tencereye ekleyelim kavuralım.
- Su ve baharatları ekleyelim kapağını kapatıp pişirelim.
- Son olarak başka bir kapta süt, yumurta ve unu yeterlice çırpalım biraz çorbanın suyundan alalım karışıma ekleyelim.
- Sonra yavaş yavaş çorbaya ek edelim kaynayan kadar karıştıra karıştıra pişirelim.Afiyet olsun.
Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





