Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı süt
  • 3 su bardağı su (kıvamına nazaran değişir denetimli ekleyin)

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak unumuzu kavuralım.
  2. İçerisine salça ve domates rendesinide koyup, kavurmaya devam edelim.
  3. Suyunu ekleyip, kaynayınca şehriyesini koyalım.
  4. Sütünüde ekleyip, dinlendirelim.
  5. Üzerine isteğe bağlı kaşarla servis edelim. Afiyet olsun🌸

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabsa
Çiğ Börek
Yumurta Borani
Lotus Cheesecake
Beetrot Duck Liver
Tavada Patatesli Kasarlı Yumurta
Hdabla | © 2025 |