Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1,5 yemek kaşığı un
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı süt
- 3 su bardağı su (kıvamına nazaran değişir denetimli ekleyin)
Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak unumuzu kavuralım.
- İçerisine salça ve domates rendesinide koyup, kavurmaya devam edelim.
- Suyunu ekleyip, kaynayınca şehriyesini koyalım.
- Sütünüde ekleyip, dinlendirelim.
- Üzerine isteğe bağlı kaşarla servis edelim. Afiyet olsun🌸
Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






