Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 hamur kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1.5 su bardağı un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpalım. Üzerine süt ve yağ ekleyelim. Çırpmaya devam edin.
  2. Unu azar azar ekleyelim ve hamurumuzu karıştıralım.
  3. Orta ateşte ısıtmış olduğumuz tavamıza bir yemek kaşığı pankek hamuru alarak dökelim. Tavayı yağlamıyoruz.
  4. Üzerleri göz göz olan pankekleri aykırı çevirelim. Pişen pankeklerimiz servise hazır.

Afiyet olsun ✌️

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Haşlama
Buzluk İçin Poğaça (Videolu)
Sıcak Çikolata
Tahin Keçiboynuzu Karışımı
Lezzetli Yumuşak Orta Boy Pizza
Sufle
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet