Mozaik Çikolata Topları

Mozaik Çikolata Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 1.5 su bardağı süt
  • Yarım paket kakao
  • 2 tane muz

Dış kaplaması için;

  • 5 paket sütlü çikolata

Süsleme için ;

  • Hindistan cevizi

Mozaik Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle petibör bisküvileri blendırdan geçirip irili ufaklı bölelim.
  2. Ocakta sütü ve kakaoyu biraz ısıtıp sos kıvamında olunca altını kapatıp bisküvinin içine dökelim.
  3. Muzları da bir tabakta ezip içine koyalım.
  4. Güzelce ele yapışmayacak formda yoğuralım.
  5. Küçük küçük toplar halinde yuvarlayalım(boyutunu kendi damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz).
  6. Benmari yordamı erittiğimiz çikolataya toplarımızı batırıp minik kek kalıplarımıza koyalım.
  7. Üstüne süslemek istediğiniz malzemeyi koyup dolapta birkaç saat dinlendirelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Mozaik Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ezo Gelin Çorbası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nisan Sebzesi Kuşkonmazı Tavuklu Kremalı Deneyin
Ispanaklı Erişte Lezzeti
Fincanda Lahana Dolması
Çikolata Kaplı Fıstıklı Kıyır Kurabiye
Yeşil Mercimek Salatası
Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet)
Hdabla | © 2025 |

betkolik betcio betzula betgit tempobet sahabet betmoon starzbet tipobet Hostes Başkent Haber sahabet ömer betgar bahiscom bahiscom