Balkabak Çorbası

Balkabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 dilim bal kabağı
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 litre su

Balkabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Herkese merhaba 💐 Süratlice tanımımıza başlayalım. Soğanlarımızı yarım ay biçiminde doğrayalım. (isteye bağlı doğrama şekli)
  2. Uygun bir tencereye sıvı yağ ve tereyağını alalım. Eriyen tereyağımıza soğanlarımızı ekleyip kavuralım. Balkabağı, patates, havucumuzu soyup küp küp doğrayalım.
  3. Kavrulan soğanımıza doğramış olduğumuz sebzelerimizi ekleyip hafif kavuralım. Tuz karabiberimizi ekleyip suyunu ek ediyoruz, en son kaynamış suyumuzu ekleyip kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz.
  4. Ocaktan indirmeye yakın sütümüzü ekliyoruz. Tüm materyaller piştikten sonra blendırdan geçiyoruz. Sıcak olarak servis yapıyoruz afiyet olsun. Kolay ve lezzetli bir tanım kesinlikle denemelisiniz. 🙂💐

Balkabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Simit Tadında Susamlı Kaşar Peynirli Minik Bazlama
Kahveli Yaş Pasta (Mokka Sahne Torte)
Sade Bulgur Pilavı
Mantarlı Tavuk Sote Tarifi | En Lezzetli Sote Tarifi (Videolu)
Böğürtlenli Dut Kurulu Magnolia
Tereyağlı Browni Islak Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet