Kalpli Ayıcık Kurabiye

Kalpli Ayıcık Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 100gr oda sıcaklığında tereyağ
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 2 su bardağı un (ele yapışmayacak halde arttırılabilir)
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • 1 çay kaşığı ucuyla kabartma tozu
  • Kırmızı besin boyası (kırmızı olana kadar ekleyin.

Kalpli Ayıcık Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1.  Gıda boyasız hariç tüm gereçleri düzgünce yoğurun. Hamur ele yapışıyorsa biraz daha un ekleyebilirsiniz.
  2. Minik kalpleri elde etmek için hamurdan göz kararı bir modül ayırın (hamurun 4’te 1’i kadarını)ayırdığınız bu hamura kırmızı besin boyasını azar azar ekleyerek (istediğiniz kırmızı rengi elde edene kadar) yoğurun.
  3. İki hamuruda streçleyip, yarım saat buzdolabında dinlendirip hamuru açarak kalıplarla form verin.
  4. 175 derecede denetimli bir halde 10-12 dakika kadar pişirin. Bu minik tatlı ayıcıkları sevdiklerinize ikram etmeyi unutmayın. ❤️❤️

Kalpli Ayıcık Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kurabiye
5 Dakikada Şekersiz 4 Malzemeli Toplar
Evde Pizza Tarifi (Nasıl Yapılır
Patlıcanlı Fit Lokmalık Doyurucu Yemek
İçli Köfte
Çikolata Dolgulu Top Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet