Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek

Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bayat ekmek
  • 3 adet yumurta
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bayat ekmeğimizi çok ince çokta kalın olmayacak biçimde dikkatlice dilimleyelim.
  2. Yumurtaları geniş bir kasede çırparak tuz ek ekleyelim.
  3. Teflon tavada sıvı yağı 1-2 dakika kızdıralım.
  4. Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayalım ve çıkartalım.
  5. Sırayla yumurtaya buladığımız ekmekleri tavaya alalım ve 1/2 dakika kızartıncaya kadar çevirerek kızartalım.
  6. Kızaran ekmeklerimizin fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serili bir tabağa alalım.Afiyet olsun.

Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Rulo Pasta
Kaptandan Nefis Pratik Poğaça
Kakaolu Kek Tarifi (Tam Kıvamında Tam Ölçülü)
Tencerede Susuz Tavuk İncik Tarifi (Ağır Ateşte Pratik Tavuk) (Videolu)
Fırında Makarna (Osmanlı Mutfağı)
Velibah
Hdabla | © 2025 |