Hamsi Sarma

Hamsi Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kg hamsi
  • 4-5 yemek kaşığı mısır unu
  • 1çay kaşığı tuz
  • Yarım fincan sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon

Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsileri kılçığıyla birlikte temizleyelim güzelce yıkayıp süzüldüldükten sonra mısır unu ve tuzu ekleyip nazikçe karıştıralım.
  2. Hamsileri açıp sarma sarar üzere yuvarlayalım.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  4. Soğan ve limonu da dilimleyip koyalım .
  5. Üzerine sıvı yağı gezdirip fırında pişirelim ,deneyeceklere afiyet olsun.

Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Acılı Sarımsaklı Karides
Sade Muffin Kek
Kavrulmuş Arpa Şehriyeli Havuç Salatası
Ağlayan Pasta (Büyük Borcamda)
Yeşil Kabaklı Kuskuslu Pirinç Pilavı
Glutensiz Poğaça
Hdabla | © 2025 |