Hamsi Sarma

Hamsi Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kg hamsi
  • 4-5 yemek kaşığı mısır unu
  • 1çay kaşığı tuz
  • Yarım fincan sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon

Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsileri kılçığıyla birlikte temizleyelim güzelce yıkayıp süzüldüldükten sonra mısır unu ve tuzu ekleyip nazikçe karıştıralım.
  2. Hamsileri açıp sarma sarar üzere yuvarlayalım.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  4. Soğan ve limonu da dilimleyip koyalım .
  5. Üzerine sıvı yağı gezdirip fırında pişirelim ,deneyeceklere afiyet olsun.

Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Çıtır Börek
Diyete Uygun Bir Tatlı
Kandil Simidi
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı (Soğanlı Enfes Lezzetli Yok Böyle Birşey)
İncirli Fındıklı Kurabiye
Köy Biberi Yatağında Kızartma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet