Glutensiz Poğaça

Glutensiz Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tane yumurta akı (sarısı üzerine )
- 2 su bardağı çavdar unu
Üzeri için;
- Yumurta sarısı
- Çörekotu
- Susam
Glutensiz Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel yoğurt ve zeytinyağı bir kapta karıştırılır daha sonra öbür gereçleri ek edilir yanlız unu yavaş yavaş ekleyin ele yapışmayan bir hamur elde edin.
- Şekiller vererek üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu susam serpiştirip fırında 180 derecede 30 dk pişirin.
- Üzeri altı kızardiktan sonra fırından alıp 5 dk soğumaya bırakın afiyet olsun.
Glutensiz Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
