Glutensiz Poğaça

Glutensiz Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tane yumurta akı (sarısı üzerine )
  • 2 su bardağı çavdar unu

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Çörekotu
  • Susam

Glutensiz Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yoğurt ve zeytinyağı bir kapta karıştırılır daha sonra öbür gereçleri ek edilir yanlız unu yavaş yavaş ekleyin ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  2. Şekiller vererek üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu susam serpiştirip fırında 180 derecede 30 dk pişirin.
  3. Üzeri altı kızardiktan sonra fırından alıp 5 dk soğumaya bırakın afiyet olsun.

Glutensiz Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Nutella Cookie Tart
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gülen Tabak (Smoothie Bowl)
Pratik Çiğ Köfte
Kıymalı Ispanak Yemeği
Bakla Yemeği
Hamburger Köftesi
Doğum Günü Konsepti
Hdabla | © 2025 |