Bazlama

Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket instant maya
  • 5 su bardağı un

Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir yoğurma kabına evvel suyu ve instant mayayı ve şekeri ekleyelim ve 10 dakika mayanın köpürmesini bekleyelim .
  2. Sonra tuz ve yavaş yavaş unu ekleyelim ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edeceğiz.
  3. Hamurumuzu 1 saat mayalandıralım.
  4. Mayalanan hamurdan 2 beze edelim sonra bezeleri elimizle açalım ve 10/15 dakika yeniden mayalandıralım, ısıttığımız tavada artlı önlü pişirelim afiyet olsun 😋😋😋.

İnstagram gülişin. Mtfg.

Nefis yemekler gülişin mutfağı takip etmeyi unutmayalım 😉😉😉.

Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynir Tabağım
Yumuşacık Kaşarlı Köfte
Sünger Pandispanya
Nohutlu Pilav
Sufle
24 Kişilik Tam Ölçülü Islak Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet