Kabaklı Yulaf Omlet

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2 yumurta
  • 1 yemek kaşığı yulaf
  • 1er yemek kaşığı chia ve keten tohumu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tereyağ

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yumurta 1 yulaf ile uygunca çarpılarak yulafın yumuşaması sağlanır.
  2. Chia ve keten tohumları eklenerek karıştırılır vakit varsa 5-10 dk jelleşmeleri için beklenir.
  3. Kabaklar ince halde rendelenip suyu sıkılır ve yumurta harcına katılıp karıştırılır.
  4. Tereyağı ile yağlanan yapışmaz tavaya ince formda dökülür.
  5. Arkalı önlü kapak kapalı halde pişirilir.
  6. Pişme sırasında üzerine kaşar peyniri de eklenebilir.

Afiyet olsun.

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Yulaf Lapası
Beyaz Çikolatalı Vişneli Browni
Kozalak Kurabiye
Havuçlu Portakallı Damla Çikolatalı Meyveli Kek
Kürt Böreği
Sebzeli Karides
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet