Kabaklı Yulaf Omlet

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kabak
- 2 yumurta
- 1 yemek kaşığı yulaf
- 1er yemek kaşığı chia ve keten tohumu
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Tereyağ
Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 yumurta 1 yulaf ile uygunca çarpılarak yulafın yumuşaması sağlanır.
- Chia ve keten tohumları eklenerek karıştırılır vakit varsa 5-10 dk jelleşmeleri için beklenir.
- Kabaklar ince halde rendelenip suyu sıkılır ve yumurta harcına katılıp karıştırılır.
- Tereyağı ile yağlanan yapışmaz tavaya ince formda dökülür.
- Arkalı önlü kapak kapalı halde pişirilir.
- Pişme sırasında üzerine kaşar peyniri de eklenebilir.
Afiyet olsun.
Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






