Brownie Kurabiye

Brownie Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 2,5 yemek kaşığı kakao
  • 2  veya  2 buçuk su bardağı un( unun cinsine nazaran değişkenlik gösterebilir)
  • 1 çay bardağı kesim çikolata
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Brownie Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri beyazlayıp köpürene kadar çırpalım.
  2. Sırasıyla öteki materyalleri de ekleyip tekrar çırpalım.
  3. En son unu, kabartma tozunu ve vanilini ekleyip yoğuralım.
  4. Fırın kağıdı serili tepsiye aralıklarla ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp dizelim.
  5. 150 derece önden ısıtılmış fırında 15 dk pişirelim.
  6. Yumuşak bir kurabiye olacak yumuşaklığına aldanıp tekrar fırınlamayalım. Üzerinin çatlaması kâfi olacak.
  7. İster sıcak ister soğuk tüketebilirsiniz.

Brownie Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohutlu Yoğurtlu Göbek Marullu Salata
Ev Pizzası
Katı Yağsız Az Malzemeli Kıyır Kıyır Tuzlu Kurabiye
Portakallı Ve Yulaflı Kek
Milföy Kat Kat
Cookie Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |