Brownie Kurabiye

Brownie Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı nişasta
- 2,5 yemek kaşığı kakao
- 2 veya 2 buçuk su bardağı un( unun cinsine nazaran değişkenlik gösterebilir)
- 1 çay bardağı kesim çikolata
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
Brownie Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri beyazlayıp köpürene kadar çırpalım.
- Sırasıyla öteki materyalleri de ekleyip tekrar çırpalım.
- En son unu, kabartma tozunu ve vanilini ekleyip yoğuralım.
- Fırın kağıdı serili tepsiye aralıklarla ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp dizelim.
- 150 derece önden ısıtılmış fırında 15 dk pişirelim.
- Yumuşak bir kurabiye olacak yumuşaklığına aldanıp tekrar fırınlamayalım. Üzerinin çatlaması kâfi olacak.
- İster sıcak ister soğuk tüketebilirsiniz.
Brownie Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


