Tarator

Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 3 adet kabak
  • 2 kaşık süzme yoğurt
  • 3 kaşık olağan yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kabağı rendeleyip az yağda pişirelim.
  2. Yumuşayınca altını kapatıp soğumaya bırakalım.
  3. Diğer taraftan 2 kaşık süzme yoğurda ,3 kaşık olağan yoğurt ve 2 diş sarımsak biraz da tuz ekledikten sonra birleştirelim afiyet olsun ☺️.

Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gökçeada Rum Kurabiyesi
Pofuduk Pofuduk Peynirli Poğaça Tarifi ( Lezzetli Ve Pratik)
Meyveli Pasta
Güveçte Mantarlı Tavuk Sote
Milföy Pizza
Bisküvili Pasta
Hdabla | © 2025 |