Tarator

Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 3 adet kabak
  • 2 kaşık süzme yoğurt
  • 3 kaşık olağan yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kabağı rendeleyip az yağda pişirelim.
  2. Yumuşayınca altını kapatıp soğumaya bırakalım.
  3. Diğer taraftan 2 kaşık süzme yoğurda ,3 kaşık olağan yoğurt ve 2 diş sarımsak biraz da tuz ekledikten sonra birleştirelim afiyet olsun ☺️.

Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karadeniz Yağlısı
Sokak Mısırı
Otlu Kadayıf Böreği (Dışı Çıtır İçi Yumuşacık)
Doğal Retınol Tarifi
Sütlü Tart
Kolay Çıtır Tavuk (Çıtır Çıtır Sulu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet