Pazı Kavurması

Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet pazı
  • 1 tane kuru soğan
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 çay bardağı su
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 yemek kaşığı bulgur

Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pazılar yıkanıp ince kıyılır.
  2. Soğan yemeklik doğranır.
  3. Domates küp küp kesilir.
  4. Tencerenin içine zeytinyağı dökülüp üzerine öbür gereçler eklenir.
  5. Üzerine su dökülüp içine bulgur atılır, kaynayıncaya kadar pişirilir.
  6. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir.

Pazı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırın Tepsisinde 4 katlı Kolay Yaş Pasta ( Kalıp Kullanmadan)
Kıymalı Ispanaklı Börek
Fıstık Ezmeli Çiçek Kurabiye
Ezber Bozan Mozaik Pasta
Enfes Kreması İle Dubai Tatlısı
Süper Hızlı Milkshake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet