Pazı Kavurması

Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet pazı
- 1 tane kuru soğan
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tane domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 çay bardağı su
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 yemek kaşığı bulgur
Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pazılar yıkanıp ince kıyılır.
- Soğan yemeklik doğranır.
- Domates küp küp kesilir.
- Tencerenin içine zeytinyağı dökülüp üzerine öbür gereçler eklenir.
- Üzerine su dökülüp içine bulgur atılır, kaynayıncaya kadar pişirilir.
- Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir.
Pazı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
