Bal Kabaklı Kaşık Mama

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim bal kabağı
  • 2 yemek kaşığı yulaf (bebe irmiği ,pirinç unu, yulaf unu da kullanabilirsiniz)
  • 2 adet bebe bisküvi
  • 1 çay bardağı su

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bal kal kabağını haşlıyoruz.
  2. Haşlandıktan sonra kapa alıp çattala eziyoruz.
  3. Bebe bisküvisini katıyoruz.
  4. Ardından yulaf lapasını yapıyoruz.
  5. Piştikten sonra onuda kaba alıp karıştırıyoruz.
  6. Yemeğe hazır istersenız kavanoza katıp gün içerisinde yedirebilirsiniz dışarda çok pratik oluyor minişlere afiyet olsun😊.

Bal Kabaklı Kaşık Mama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Enfes Muzlu Ekmek (Hem Kolay, Hem Lezzetli!)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Usulü Çok Pratik Supangle
Yumuşacık Poğaça
Pizza Poğaça
Bal Badem Tatlısı Baklava tadında
Siyah Pirinçli Sütlaç
Et Sote
Hdabla | © 2025 |