Et Haşlama

Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 500 gram iri doğranmış kuş başı et
- 1 litre su
- Tuz
Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel düdüklü tenceremize yağ ve soğanı alıp kavuralım.
- Sonra salçayı ekleyip 2 dakika daha kavuralım.
- İri doğranmış eti ekleyelim ve karıştıralım bir 5 dakikada bu türlü kavuralım.
- Üstüne tuzu ve 1 litre su ekleyelim ve kaynamaya bırakalım .
- Kaynadıktan sonra 30/35 dk pişirelim.
Et haşlamamız servise hazır afiyet olsun 😋😋😋.
İnstagram sayfamda da beni takip etmeyi unutmayın gülişinmutfağı yukardaki linkten direkt ulaşabilirsiniz ve tabiki nefis yemeklerden de ☺️☺️.
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



