Peynirli Ve Otlu Pişi

Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta
- 1 kase rende peynir
- 1 paket kabartma tozu
- Yarım demet maydanoz ve dereotu
- Sevdiğiniz baharatlardan 1 çay kaşığı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Alabildiği kadar un
Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurdu yumurtayı ve peyniri karıştırma kabına alıp karıştıralım.
- Daha sonra baharat dereotu maydanoz ve kabartma tozunu ekleyelim tuzu ek edip karıştıralım.
- Unu yavaş yavaş ek ederek yoğuralım.
- Yumuşak kıvamlı bir hamur olsun.
- 2 cm kalınlığında açıp şerit biçiminde keselim kızgın yağda kızartalım deneyenlere afiyet olsun 🌸.
Peynirli Ve Otlu Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







