Pırasa Yemeği

Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 sap pırasa
  • 1 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet çarliston
  • Yeşil biber
  • Göz kararı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Yedi bahar
  • Tuz

Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küp küp doğradığınız havuçları tencereye alıp 10 dakika kadar pişiriyoruz.
  2. Ardından patates ve pırasalarımızı atıyoruz yeterlice kavurduktan sonra salça ve baharatlarımızla döndürüp bi su bardağı su ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.

Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytin Ezmeli Kruvasan Poğaça
Pancarlı Pembiş Humus
Tarçınlı Elmalı Kurabiye (Margarinsiz)
Çilekli Ekler (Meyveli Ekler) (Tüm Püf Noktaları Burada)
Patatesli Mücver +1 Yaş
Yumuşacık Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet