Pırasa Yemeği

Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 sap pırasa
  • 1 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet çarliston
  • Yeşil biber
  • Göz kararı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Yedi bahar
  • Tuz

Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küp küp doğradığınız havuçları tencereye alıp 10 dakika kadar pişiriyoruz.
  2. Ardından patates ve pırasalarımızı atıyoruz yeterlice kavurduktan sonra salça ve baharatlarımızla döndürüp bi su bardağı su ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.

Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Malaga Pasta (Kare Borcamda) (Videolu)
Tava Böreği (Videolu)
Hamburger
Nefis Fırında Patatesli Tavuk Göğsü
Peynirli Sade Pamuk Poğaça
Tartışmasız Bir Lezzet Fırında Kaşarlı Patates
Hdabla | © 2025 |