Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür
Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı İçin Malzemeler
1 lt’lik kavanoz
- 1,5 yemek kaşığı salamura tuz
- 3 küp şeker ( 3 tatlı kaşığı )
- Üzüm sirkesi ( 250 ml)
- Kaynar su
Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 litrelik kavanozlarımıza kornişonları yerleştiriyoruz.
- Üzerine tuz, şeker, sirke ekliyoruz.
- Kalan boşluğa kaynattığımız sudan ekliyoruz ve yeni kavanoz kapağı ile kapatıyoruz.
- 10- 15 güne hazır. Afiyet olsun.
Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















