Antioksidan Deposu Mor Soğan Turşusu

Antioksidan Deposu Mor Soğan Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yahut 4 orta uzunluk mor soğan
  • Yarım çay bardağı sirke
  • Kaya tuzu
  • Ilık su

Antioksidan Deposu Mor Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mor soğanlar soyulup halka yahut hilal biçiminde doğranır.
  2. Kavanozlara hisse edilir soğanlar.
  3. Üzerine sirke, tuz ve su ek edilerek kapağı sıkıca kapatılır.
  4. 1-2 hafta dinlendikten sonra afiyetle yenilebilir.

Antioksidan Deposu Mor Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Ev Yapımı Kakaolu Puding
Yazın Enfes Tadı Karpuz Suyu
Poğaça Tarifi
Karpuzlu Soda (Videolu)
Nohutdan Glutensiz Ekmek
Hdabla | © 2025 |