Çıtır Tavuk Kızartması Tarifi

Çıtır Tavuk Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı un
  • Yarım su bardağı süt
  • 1’er tatlı kaşığı tozbiber, kimyon, pulbiber, köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Çıtır pane harcı

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çıtır Tavuk Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce harcımızı hazırlayalım karıştırma kasesin et hariç başka malzemeyi boşaltıp çırpalım.
  2. Ardından doğranmış iki parmak genişliğinde etimizi harcın içine boşaltalım 2-3 Saat dolapta dinlendirelim.
  3. Sonra eti harcın içinden çıkarıp pane harcımıza etlerimizi bulayıp kızgın bol yağda kızartıp çabucak alalım ki yağ çekmesin diye çabucak alalı.
  4. Çıtır tavuklarımızı kızartılmış patates ve tartar sosun yanına servis edilir. 👍💯.

Çıtır Tavuk Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Çatlak Kurabiye
Ceviz Kurabiye (Püf Noktalarıyla)
Mini Bazlamalar
Çıtır Lahmacun
Kabak Mezesi (Çiğden)
Mısır Unlu Bebek Omlet +12
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet