Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri)

Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri) Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 kg kıyma
  • ️2 adet soğan
  • ️2 diş sarımsak
  • ️1 çay bardağı galeta unu
  • ️2 tatlı kaşığı salça
  • ️2 tatlı kaşığı ketçap
  • ️1 tatlı kaşığı silme kimyon
  • ️1 tatlı kaşığı silme pulbiber
  • ️1 tatlı kaşığı silme karabiber
  • ️1 tatlı kaşığı silme kırmızı toz biber
  • ️2 yemek kaşığı su
  • ️1 tatlı kaşığı tuz
  • ️Yarım demet maydanoz

Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı robottan geçirip suyunu sıkarak başka gereçlerle birlikte yoğurma kasesine alalım ve materyalleri 5 dk boyunca yoğuralım.
  2. Soğan suyunu katiyetle sıkarak ekleyin, soğan suyu köfteye acılık katar zira.
  3. Yoğurduğunuz köfte harcını buzdolabında 10 dk dinlendirip hal vererek saklama kaplarına dizelim.
  4. Üst üste direk dizmeyin yapışmasınlar ortalarına pak bir poşet yerleştirin.
  5. Tümüne hal verip dondurucuya kaldıralım.

Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ve şimdiden herkese iyi ramazanlar dilerim 🫠.

Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Nutella Cookie Tart
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Meze
5 Dakika Gözleme Tarifi
Mercimekli Köfte (Antep Usulü)
Yoğurtlu Yulaf Kasesi
Meyveli Kış Keki
Lavaş Pizza
Hdabla | © 2025 |